1404-11-23 10:22
75
0
96541
پزشکیان:

توسعه اقتصادی بدون انرژی بی‌معنی است

رئیس جمهور گفت: اگر انرژی لازم را نداشته باشیم توسعه بی‌معنی خواهد بود و وقتی نتوانیم انرژی لازم برای تولیدکنندگان را فراهم سازیم توسعه محقق نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» مسعود پزشکیان صبج امروز در دیدار رئیس جمهور با فعالان اقتصادی گلستان اظهار کرد: با وجود همه شیطنت‌های دشمن و دور کردن صمیمت بین مردم باید کاری کنیم که این شیطنت‌ها نابود شود و بتوانیم دوستی و همراهی را در جامعه جاری و ساری کنیم.
رئیس جمهور بیان کرد: امیدواریم با حماسه بزرگی که مردم خلق کردند نشان دادند که فریب رسانه‌های خودفروخته غرب را نمی‌خورند و از سویی دیگر بار بزرگی به دوش ما است و باید تلاش کنیم که خدمتگزار مردم باشیم.
وی افزود: نه دنبال پول و نه پست و مقام هستیم و دنبال این هستیم مشکلات را برطرف کنیم، آن چیزی که به ذهن ما رسیده سعی کردیم اجرا کنیم، اگر انرژی لازم را نداشته باشیم توسعه بی‌معنی خواهد بود و وقتی نتوانیم انرژی لازم برای تولیدکنندگان را فراهم سازیم توسعه محقق نمی‌شود.
ریس جمهور یادآور شد: نزدیک ۲۰ هزار مگاوات تولید انرژی در کشور داشتیم، سوخت ما نزدیک به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر بود و در حالی بود که بیش از سه تا چهار هزار میلیارد لیتر نیاز به سوخت برای سپری کردند زمستان داشتیم و این مسئله باعث شد که چند روزی تعطیل اعلام کنیم وکارهایی کنیم که علاقه‌ای به اجرای آن نداشتیم.
پزشکیان خاطرنشان کرد: با تمهیداتی که امسال انجام شد ذخایر ما از سه میلیارد لیتر بیشتر بود و از سویی دیگر تولید نیروگاه سیکل ترکیبی نزدیکبه ۴ هزار مگاوات وارد خط تولید کردیم و به همین میزان از انرژی خورشیدی استفاده کردیم و نزدیک به ۲ هزار مگاوات از محل صرفه جویی و مقابله با رمز ارزها اقدام کردیم.

وی افزود: بیش از دو تا سه هزار مگاوات را مردم کمک کردند و ناخداگاه هر کاری می‌کنیم برق تولید می‌کنیم و از نظر توسعه خیلی از تولیدات ما پایین‌تر است و امیدواریم تا تابستان بتوانیم بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار مگاوات را به پایان برسانیم و مشکلات ارزی و برخی مقررات باعث شد نتوانیم به ۳۰ هزار مگاوات برسانیم.

رئیس جمهور بیان کرد: در پنل‌های خورشیدی یک کارگروه ویژه قرار دادیم و تا 7 هزار مگاوات خودمان کادرسازی کردیم و از روندی که وجود دارد راضی نیستیم ولی زحماتی که انجام شده قابل قدردانی است.

پزشکیان ابراز داشت: در طول همه سال‌ها 7 هزار و 800 مگاوات پنل خورشیدی ایجاد شده بود ولی با این شرایط اقتصادی بیش از 4 هزار مگاوات ما پنل خورشیدی ایجاد کردیم و در تلاش هستیم 12 هزار مگاوات نیز برق از پنل خورشیدی ایجاد کنیم. وی با بیان اینکه خشکسالی و کمبود آب پشت سدها نیز به بحث تامین برق آسیب زد، افزود: در تابستان مشکلاتی که در سال‌های گذشته داشتیم نخواهیم داشت ولی قبول داشته باشید جبران این کمبود کار بسیار سختی است و تمام تلاش خود را انجام دهیم.

رئیس جمهور بیان کرد: در خصوص ارز حرف‌هایی که بیان شده قبول داریم ولی کشاورزان ما همواره ضرر می‌کردند چرا که نهاده‌ها را با ارز آزاد وارد می‌کردیم و کشاورز باید خرید مایحتاج خود را با ارز آزاد انجام دهد و لذا این ارز را از نهاده‌ها شروع کردیم و آزاد کردیم و برای اینکه مشکلات اشاره شده پیش نیاید کارگروه ایجاد کردیم.

پزشکیان افزود: این کارگروه تفیذ اختیار شده تا اقداماتی که مورد نیاز است انجام دهد،مثل این کارگروه نیز در استان ایجاد می‌شود و همان اختیارات را به استانداران خواهیم داد.

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.